Vad är Yoga?

YOGA är ett samlingsbegrepp för en mängd olika tekniker som har som avsikt att hjälpa individen att på olika sätt må bättre fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Den yoga som undervisas i Yoga Space regi är en klassisk yoga i tradition av T Krishnamacharya, en av de stora yogalärarna som spridit yogans kunskap över världen.

Denna tradition har som grundprincip att yogans kroppsrörelser, andning och mentala tekniker i största möjliga mån anpassas efter den enskilda individens förutsättningar och behov så att yoga kan utövas av alla som kan andas själv, förstår instruktioner och vill utöva yoga.

Nedan kan du se vad jag kan erbjuda inom yoga.

Kurser

Rehabyoga

Yoga för dig som har skador eller sjukdom. Utövandet är anpassat för att fungera för dig som har rörelsenedsättning, vare sig det är ett tillfälligt eller permanent tillstånd. Passet sker sittandes på stol samt liggandes på golvet, två britsar kommer att finnas för den som har svårt att komma ner på golvet. Vi arbetar med fokus på vår andning och tar hjälp av rörelser för att på olika sätt underlätta för andetaget samt stärka vår närvaro och avslappning.
En grupp både för dig som är helt ny och för dig som yogat tidigare.

Pris: 1000:- / 8 ggr      

Onlinekurs

Yoga för Fysisk och Mental nedvarvning 

Yoga med fokus på fysisk och mental nedvarvning för att "landa" i dig själv. Genom en blandning av stående, sittande och liggande rörelser i samverkan med andetaget får vi kontakt med vår kropp och vårt sinne och hjälp att varva ner.

Under kursen kommer vi att utveckla rörelser och andning på olika sätt, samt skapa ökad kunskap kring vad som påverkar vår närvaro och vårt välmående.  

En grupp både för dig som är helt ny och för dig som yogat tidigare.

Pris: 1000:- / 8 ggr      

Onlinekurs

Privatlektion

Vill du yoga själv hemma eller behöver ha ett individuellt program anpassat för bara dig kan du boka tid för privatlektioner/ yogaterapi.

En privatlektion tar vid första besöket ca 1½ timme. För att utövandet ska ha effekt behövs uppföljning de efterföljande träffarna tar ca 1 tim och intervallen mellan dessa styrs av dina behov.

Mejla eller ring för mer info och bokning

Pris: 800:-/ tim

Yogastudieåret, start oktober 2021

För dej som vill fördjupa dina kunskaper inom yogan, erbjuder vi i samarbete med Yogaskolan, ett ettårigt Yogastudieår.

Under fyra helger får du en fördjupad teoretisk och praktisk kunskap kring varför yogan utövas som den gör och vilka teoretiska/filosofiska grunder den vilar på.

För mer info klicka på knappen som kommer du till Yogaskolans information om kursen.

Temadag: Prana- ditt livselixir

Datum kommer senare

Sammarbeten

Jag erbjuder diverse sammarbeten.

Anpassad yoga

Yoga kan anpassas till i stort sett alla förutsättningar. Vill du veta mer? Tryck på knappen nedan.