Gruppklasser och kurser

Gruppklasser, Privatlektioner, Retreats, Seminarier och Utbildningar

Rehabyoga (gruppklass) Torsdagar kl.18.00-19-00

Yoga för dig som har skador eller sjukdom. Utövandet är anpassat för att fungera för dig som har rörelsenedsättning, vare sig det är ett tillfälligt eller permanent tillstånd. Passet sker sittandes på stol samt liggandes på golvet, två britsar kommer att finnas för den som har svårt att komma ner på golvet. Vi arbetar med fokus på vår andning och tar hjälp av rörelser för att på olika sätt underlätta för andetaget samt stärka vår närvaro och avslappning.
En grupp både för dig som är helt ny och för dig som yogat tidigare.

Pris: 1050:- / 7 ggr (=150:-/ tillfälle)       alt 165:- vid betalning/gång

Start 16/1-20  samt 12/3-20

Yoga för Fysisk och Mental nedvarvning (gruppklass) Torsdagar kl.19.15-20.30

Yoga med fokus på fysisk och mental nedvarvning för att "landa" i dig själv. Genom en blandning av stående, sittande och liggande rörelser i samverkan med andetaget får vi  kontakt med vår kropp och vårt sinne och hjälp att varva ner. 

Under kursen kommer vi att utveckla rörelser och andning på olika sätt, samt skapa ökad kunskap kring vad som påverkar vår närvaro och vårt välmående.  

En grupp både för dig som är helt ny och för dig som yogat tidigare.

Kursen gör för närvarande uppehåll

Privatlektioner

Vill du yoga själv hemma eller behöver ha ett individuellt program anpassat för bara dig kan du boka tid för privatlektioner/ yogaterapi. 

En privatlektion tar vid första besöket ca 1½ timme. För att utövandet ska ha effekt behövs uppföljning de efterföljande träffarna tar ca 1 tim och intervallen mellan dessa styrs av dina behov.

Mejla eller ring för mer info och bokning

Pris: 800:-/ tim, vid hembesök tillkommer resekostnad på 400:- om du bor i Stockholmsområdet.

 

Retreats, Seminarier och Utbildningar

Yogastudieåret fortsättning, start mars 2020

För dej som vill fördjupa dina kunskaper inom  yogan, erbjuder vi nu i samarbete med Yogaskolan, en fortsättning på det ettåriga Yogastudieåret. 

Under fyra helger får du en fördjupad teoretisk och praktisk kunskap kring varför yogan utövas som den gör och vilka teoretiska/filosofiska grunder den vilar på. 

För mer info klicka på knappen som kommer du till Yogaskolans infosida om kursen.

 

Välkommen att kontakta mig för att anordna en grupp-, temaklass eller föreläsning!