Gruppklasser och kurser

Gruppklasser, Privatlektioner, Retreats, Seminarier och Utbildningar

Rehabyoga (gruppklass)

Yoga för dig som har skador eller sjukdom. Utövandet är anpassat för att fungera för dig som har rörelsenedsättning, vare sig det är ett tillfälligt eller permanent tillstånd. Passet sker sittandes på stol samt liggandes på golvet, två britsar kommer att finnas för den som har svårt att komma ner på golvet. Vi arbetar med fokus på vår andning och tar hjälp av rörelser för att på olika sätt underlätta för andetaget samt stärka vår närvaro och avslappning.
En grupp både för dig som är helt ny och för dig som yogat tidigare.


Yoga för Fysisk och Mental närvaro (gruppklass)

Yoga med fokus på fysisk och mental närvaro för att "landa" i sig själv. Genom en blandning av stående, sittande och liggande rörelser i samverkan med andetaget får vi bättre  kontakt med vår kropp och vårt sinne. 

Under kursen kommer vi att utveckla rörelser och andning på olika sätt, samt skapa ökad kunskap kring vad som påverkar vår närvaro och vårt välmående.  

En grupp både för dig som är helt ny och för dig som yogat tidigare.Privatlektioner

Jag erbjuder privatlektioner/ yogaterapi antingen i min yogastudio i Ålsten, Bromma eller genom hembesök hos dej.
En privatlektion tar vid första besöket ca 1½-2 timmar, de efterföljande träffarna tar ca 1-1½tim och intervallen mellan dessa styrs av dina behov.

Kostnad privatlektioner: 800:-/tim. Vid hembesök hos dej, tillkommer kostnad tid för min resa tur och retur med 200:-/tim om du bor i Stockholmsområdet.

Var god mejla för mer info och kontaktRetreats, Seminarier och Utbildningar

Yogastudieåret    

För dej som vill fördjupa dina kunskaper inom  yogan, erbjuder Yogaskolan i samarbete med Yoga Space  samt Hela dej Yoga en ettårig yogakurs kring yogans grunder i Stockholm. 

Under fyra helger får du en fördjupad teoretisk och praktisk kunskap kring varför yogan utövas som den gör och vilka teoretiska/filosofiska grunder den vilar på. 

För mer info klicka på knappen som kommer du till Yogaskolans infosida om kursen.

 
 

Om du vill ha kontakt med mig för att anordna en grupp- eller temaklass hittar du mina kontaktuppgifter under "kontakt".